Меню Затваряне

За Нас

Clothes that mean business

Bileya Couture е мястото за среща с женствеността!

Ние не сме просто онлайн магазин, ние сме Вашите посланици на женската същност!

Женственост, подсилена от усещане за елегантност и лукс, с подчертана индивидуалност.
2020-та е една трудна година, в която е нужно да имаш особено много решителност и дисциплина, за да се решиш да започнеш ново начинание. Имено това прави Биляна Бързакова като прави втора стъпка от пътя, който вече е започнала да чертае и да измине с всички дами, които имат нужда от грижа, красота и елегантност в живота си.
През 2016 г. , водена от желанието си да направи възможна грижата за красотата не само отвън, но и отвътре, тя залага на специално създадена за нея формула ( от полски специалисти) на хранителна добавка с жив колаген, който подхранва и поддържа младостта на кожата.
Така през лятото на 2016г. , Биляна създава първия си козметичен бранд „BILEYA“.
Сега вече Bileya Couture е естественото продължение на козметичния бранд. Вече с марка, която е комбинация от нейното име и марката – BileyanaBarzakova ( което означава Билея на Бързакова) .
Фокусът отново е върху желанията и нуждите на дамите – да намерят онова съчетание на вечна женствена красота, съчетана с комфорта на висококачествените модерни материи, на фината елегантност и усещането за безвремие. Модна линия, в която центърът е жената – независимо от това на колко години е и къде се намира, нейният личен стил оставя незабравим спомен.
След като „Bileya“ се грижи за здравето и красотата на дамите, Bileyana Barzakova се грижи за тяхното настроение в летните дни.
Стартира с лятна колекция, защото лятото и слънцето ни карат да се радваме на живота, да се усмихваме, да искаме да пътуваме, да сме красиви, да танцуваме, да сме обаятелни и неотразими.

Bileyana Barzakova е реверанс към всички дами, които се грижат за себе си и знаят какво искат жените; за които здравето и красотата не са мимолетен каприз, а са начин на живот и низ от избори и едновременно забавление . Какво по-хубаво от това, да бъдеш красив и да се радваш на всеки ден, черпейки с пълни шепи от живота?

Красотата провокира, кара ни да бленуваме и да правим смели планове, красивите форми ни вдъхновяват да създаваме модели и да творим дрехи, които се носят с лекота и се вписват в гардероба на жената.

Тъй като всяка жена има различни нужди, брандът залага на три колекции: Bileya Couture, Elegance и ’77.
Всяка епоха има женски символ за красота, а ние пресъздаваме съвкупността от всички тях, като даваме възможност на всяка жена да влиза и да излиза от различните роли. Ние знаем, че днешните жени са хамелеони, никога не се спират само на едно място и никога не изпълняват само една роля. Днешните жени имат нужда от еднакво добро качество както в дните за спорт, така и в дните, които искат да изпълнят с елегантност и неповторимост.