Меню Затваряне

Колекция

’77

’77 – е ежедневната линия на Bileya, предназначена за дамите, които не знаят какво значи да спреш на едно място, особено през прекрасните летни дни. ’77 е линия вдъхновена от атмосферата и енергията на 77-ма, годината, през която е родена и собственичката на бранда  Биляна Бързакова. Година, влезнала в историята с филми като Треска в събота вечер (Saturday night fever) и Шпионинът, който ме обичаше (The Spy Who Loved Me) от поредицата за фаталния агент 007, бляскав нощен живот, незабравими партита, glamour и блясък съчетани с водни спортове, време прекарано на плажа и  коктейли с приятели – всичко това съчетано с една небрежна практичност, която подсилва усещането за това колко прекрасно нещо е живота. ’77 е по-фриволната линия на Bileya, посветна на вечно младите, на дамите с авантюристичен дух и на тези, които не са свикнали да черпят от живота с пълни шепи.

Bileya – Couture

Bileya Couture –е специална серия на бранда, която е изпълнена с лимитирани, ограничени и неповторими модели.  Изящна линия бански и плажно облекло, в които всяка дама да може да се чувства максимално комфортно и единствена , благодарение на висококачествените платове и материали, като същевременно не прави компромис със стила и афинитета си към модата. Летните облекла и бански от тази линия са в унисон с модните тенденции на сезона, което ги брави актуални и желани, като същевременно не следват мимолетните трендове.  Във всеки модел логото на бранда е водещо, за да отличи собственика му от останалите на плажа, или на луксозната яхта.

Elegance

Elegance – е линия  създадена за дамите, които държат да подчертават личния си стил и финес когато пътуват и когато спортуват. Тази линия осигурява усещане за фина практичност и изискан комфорт за всеки момент от летния ден – от слънчевите часове, прекарани на яхта, през срещата с приятели на бара на някоя марина до разходката по крайбрежната улица на някой средиземноморски град. Линията Elegance се отличава с прецизни кройки, които осигуряват комфорт на движенията и елегантни модели, които да съпровождат дамите във всеки момент от деня. Цели да подчертае индивидуалността и красотата по един неповторим и елегантен начин.