Меню Затваряне

BILEYA COUTURE – НЕ БАНСКИ КОСТЮМ, А ИСТИНСКО БИЖУ

Здравейте мили дами,
Истинско щастие е да живееш на морето, особено през лятото. Дори и да нямаш какво да правиш и къде да отидеш, винаги можеш просто да се разходиш по плажа или в морската градина.
Последните месеци бяха трудни за всички ни. Прекарахме много време затворени, а социалната дистанция и ограниченията продължават и сега. През тези месеци някак всички намерихме глътката въздух, от която имахме нужда сред природата.
Моята глътка въздух, беше морският.

Трудно и много смело е точно в този момент да стартираш нов бизнес и ново начинание. Биляна Бързакова обаче, водена от желанието си и нуждите на дамите – да намерят онова съчетание на вечна женствена красота, съчетана с комфорта на висококачествените модерни материи, фината елегантност и усещането за безвремие, създава „Bileya Couture“.

Модна линия, в която центърът е жената – независимо от това на колко години е и къде се намира.

Bileyana Barzakova стартира с лятна колекция, защото точно лятото и слънцето ни карат да се радваме на живота, да се усмихваме, да искаме да пътуваме, да сме красиви, да танцуваме, да сме обаятелни и неотразими.
Брандът ни е подготвил три неотразими колекции бански костюми:
Bileya Couture,
Elegance и
’77

Моделът, с който ме виждате на снимките се казва VIOLET WHITE. Истинско бижу, в което се влюбих от пръв поглед. Невероятно красив и изключително комфортен за носене. Стои като излят върху тялото и перфектно подчертава красивите женски форми.
В самия плат са втъкани фини блестящи нишки, в които деликатно се отразяват слънчевите лъчи, а върху самото цвете за още разкош има камъни Swarovski.
Сигурна съм, че всяка жена, би се чувствала изключително женствена и красива носейки върху себе си това истинско бижу от Bileya Couture.

А сега с екипа на Bileya Couture сме ви подготвили страхотна изненада. Четирима от вас ще си спечелят ваучер на стойност 100 лева за техните бански костюми. Как да се включите в играта може да научите моите Фейсбук и Инстаграм профили.

Пожелаваме ви слънчево и незабравимо лято!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *